Moji faširanci

Ovako radim faširane šnicle. Moji ih gosti obožavaju, a i ukučani. Meni su jednostavni i izdašni.. Pa probajte i vi drage moje. Javite ako vam se svidjaju ili podjelite svoje mišljenje..Pa u slast
d-(^_^)
Potrebno za 4 odrasle osobe:
- 1 kg faširanog mesa
- 3 jaja
- 1 kiselo vrhnje
- čaša brašna ( ja stavljam meko)
- 1 čaša tople vode
- i 1 prašak za pecivo
To se umuti, stavi se meso i začini po želji. Vadi se s većom žlicom i stavi se na vruće ulje. Kada su pečeni s donje strane okreni. Peći na srednjoj temperaturi.
- Vaše oznake (tagovi): faširano meso
- Sastojci: začini / kiselo vrhnje / meso / ulje / jaja







Kolač s oblatnamaSastojci
Paket gotovih oblatni
Krema od oraha
20 dkg oraha
20 dkg šećera u prahu
15 dkg...
Mak kockeSastojci
7 jaja
250 g mljevenog maka
250 g kristal šećera
150 g maslaca
1 šalica (35...
Domaće krvaviceZa 5 kg smjese trebat će vam:
2-3 svinjske glave
1 kg svinjskih pluća
1 kg svinjskih jezika
1/2 kg...
Domaće krvaviceDakle, nabavite li sve potrebne sastojke, pokušajte sami. Ne bi trebalo biti teško....
Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...
Lovačke knedlePriprema
1/2 kg mlječnog kruha
izrezati na kockice i malo popržiti na masti
1/2 l mlijeka...
Bučnica i recept za...Nadjev
60 dkg buče (tikve)
30 dkg svježeg sira
4 jaja
2 žlice kiselog vrhnja
soli po ukusu...
Pečeni buncekSastojci
buncek (dimljena svinjska koljenica) – za četiri osobe morao bi biti težak oko 1 kg...
Orah kockeZa biskvit
25 dkg mljevenih oraha
4 jaja
20 dkg šećera u prahu
15 dkg maslaca
4 dkg bra...
IšleriZa tijesto
15 dkg kristal šećera
15 dkg oraha (lješnjaka ili badema)
30 dkg maslaca...
Faširanci su mi bili dio prvog samostalnog ručka, hehe!
Dodala bi samo koju sitnicu ovom receptu, iako je naravno ok i ovako...ali možda malo mineralne vode da dodate, 1 žlicu vegete, soli,papra,1 češanj češnjaka i pola glavice luka. Isto vrlo jednostavno, to ako si želite malo popuniti recept....Samo sve sastojke dobro promiješajte i izradite, i to je to. Onda stavimo u hladnjak da odstoje pola sata, vadimo jušnom žlicom i stavljamo na vruće ulje. Uz tartar idu faširanci odlično. Brzo i fino
ovo su moji recepti, lea
Te začine koje si nabrojala i ja stavljam, samo što to nisam navela. Drago mi je datise svidjaju. Na klasičan način više ih i neradim nego isključivo ovako.
Lahorka