Topli sendviči
Kad imate viška kruha ili kad vam kruh stoji par dana a ne možete ga jesti jer
je suh,dodajte malo sastojaka,zapecite i evo vam slasne vecerice :))
Sastojci
- 25 dag šunke za pizzu
- 25 dag sira za pizzu
- 2 kisela vrhnja
- 1 jaje
- 3 male žlicice vegete
- sol
Priprema:
1. Salamu izreži na tanke sitne kockice.Sir naribaj,Sve sastojke zatim pomiješaj i po želji
dodaj još vrhnja ako je gusto.Ako želite okus slican pizzi možete staviti i malo origana.
2. Kruh narezan na tanje šnite namoci sa donje strane u mlijeko i stavi na namašcen pleh.
3. Na svaku šnitu stavi 1-2 žlice smjese.Peci na 150-180 stupnjeva dok sir ne
porumeni,odnosno oko 25-30 minuta.
Posluži vruce uz toplo mlijeko.
Link izvora / potpis autora: http://www.coolinarika.com/klub/triputamama/







Domaće krvaviceDakle, nabavite li sve potrebne sastojke, pokušajte sami. Ne bi trebalo biti teško....
Francuska salataNaravno, i u ostalim prilikama s ovom francuskom salatom ćete salatom pokupiti pohvale svih...
Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...
Salama od čokoladeSastojci za salamu od čokolade
250 g oraha
250 g šećera
200 g čokolade
50 g kakaa
Priprema...
Domaće krvaviceZa 5 kg smjese trebat će vam:
2-3 svinjske glave
1 kg svinjskih pluća
1 kg svinjskih jezika
1/2 kg...
SarmaZa sarmu ćete trebati nabaviti slijedeće sastojke:
glavicu kiselog kupusa
0,5 kg ribanog kiselog...
IšleriZa tijesto
15 dkg kristal šećera
15 dkg oraha (lješnjaka ili badema)
30 dkg maslaca...
LondonericeZa londonerice će vam trebati...
Sastojci za tijesto
3 žutanjka
30 dkg brašna
18 dkg...
Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom.
Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
Mak kockeSastojci
7 jaja
250 g mljevenog maka
250 g kristal šećera
150 g maslaca
1 šalica (35...
ove sendviče sam prvi puta isprobala prije 20 i nešto godina...i dan danas oduševljavaju ;)
goga <3
super je ja već radila ,preporućam ga
super je ja već radila ,preporućam ga
Ja probala , super je