Paprikaš
Nešto stvarno lagano za ove paklene vrućine i brzo.
sastojci za paprikaš
- paprika (zavisi za koliko osoba pravite)
- paradajz
- luk crveni
- bijeli luk
postupak
prije svega luk izdinstamo, ne do kraja, pa dodati paprikei to malo dinstat, pa dodati pizrezan na kockice paradajs, stavit malo vegete i na kraju 2 cesnja bijelog luka.eto ga to bude gotovo za 15 minuz to ko bas nemoze bez mesa moze napravit sta zeli .
kod mene je danas s ribanim sirom i domacim kruhom.
Link izvora / potpis autora: jadranka
- Vaše oznake (tagovi): paprikaš
- Sastojci: bijeli luk / luk / paradajs / zelena paprika








Lovačke knedlePriprema
1/2 kg mlječnog kruha
izrezati na kockice i malo popržiti na masti
1/2 l mlijeka...
Domaće krvaviceZa 5 kg smjese trebat će vam:
2-3 svinjske glave
1 kg svinjskih pluća
1 kg svinjskih jezika
1/2 kg...
Kolač s oblatnamaSastojci
Paket gotovih oblatni
Krema od oraha
20 dkg oraha
20 dkg šećera u prahu
15 dkg...
Orah kockeZa biskvit
25 dkg mljevenih oraha
4 jaja
20 dkg šećera u prahu
15 dkg maslaca
4 dkg bra...
Mak kockeSastojci
7 jaja
250 g mljevenog maka
250 g kristal šećera
150 g maslaca
1 šalica (35...
Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...
Domaće krvaviceDakle, nabavite li sve potrebne sastojke, pokušajte sami. Ne bi trebalo biti teško....
Salama od čokoladeSastojci za salamu od čokolade
250 g oraha
250 g šećera
200 g čokolade
50 g kakaa
Priprema...
LondonericeZa londonerice će vam trebati...
Sastojci za tijesto
3 žutanjka
30 dkg brašna
18 dkg...
Međimurska gibanicaSvi sastojci potrebni za međimursku gibanicu
1/2 kg listova za savijaču
Nadjev od maka
20 dkg...
Sve može, sad su sve kombinacije dozvoljene ;) Ispraksali se svi, pa dodajemo i oduzimamo i experimnetiramo svakako s receptima...
e ja ti to zovem sataras,kad dodam rizu.a ovo mi nekako sama rijec kaze da je paprikas jer su samo paprike i paradajs.uglavnom je ono dobro pogotovo za umocit.ma nek se samo jede i nek je lagano. :)) :H 2
Isto i ja radim al dodam u paprikaš ako ne meso, onda rižu da mi bude paprikaš kao prilog mesu! Fino je...i brzo gotovo