Kolač od ribizla

Trebao mi je kolač koji se radi expres, našla u sestrinoj kuharici recept za brzi, ali pre ukusni kolač. Iako sam bila skeptična na početku, oduševljena na kraju, zato vam ostavljam recept
Sastojci:
Biskvit
postupak pripreme
Žumanjke i šećer dobro izradite, dodajte snijeg od bjelanjaka i brašno. Tijesto ispecite u namaštenom i pobrašnjenom limu na 180 - 190 stupnjeva oko 30 min.
Nadjev
Ribizle skuhajte s vodom i šećerom, malo vode i malo šećera izradite s pudingom i nalijte miješajući u kuhane ribize, još stalno miješajući malo kuhajte da se zgusne, toplo nalijte i razmažite na biskvit i pustite da se dobro ohladi. Ohlađeni kolač premažite tučenom parfe kremom (kupljenom), ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i bobicama ribizla.
- Vrijeme pripreme: 30 - 60 minuta
- Broj osoba: 8
- Vaše oznake (tagovi): kolači i slastice
- Sastojci: voda / slatko vrhnje / šećer / ribizl / puding od maline / mlijeko / kutija parfe kreme / jaja / glatko brašno







Domaće krvaviceDakle, nabavite li sve potrebne sastojke, pokušajte sami. Ne bi trebalo biti teško....
Francuska salataNaravno, i u ostalim prilikama s ovom francuskom salatom ćete salatom pokupiti pohvale svih...
Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...
Salama od čokoladeSastojci za salamu od čokolade
250 g oraha
250 g šećera
200 g čokolade
50 g kakaa
Priprema...
Domaće krvaviceZa 5 kg smjese trebat će vam:
2-3 svinjske glave
1 kg svinjskih pluća
1 kg svinjskih jezika
1/2 kg...
SarmaZa sarmu ćete trebati nabaviti slijedeće sastojke:
glavicu kiselog kupusa
0,5 kg ribanog kiselog...
IšleriZa tijesto
15 dkg kristal šećera
15 dkg oraha (lješnjaka ili badema)
30 dkg maslaca...
LondonericeZa londonerice će vam trebati...
Sastojci za tijesto
3 žutanjka
30 dkg brašna
18 dkg...
Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom.
Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
Mak kockeSastojci
7 jaja
250 g mljevenog maka
250 g kristal šećera
150 g maslaca
1 šalica (35...
kamo ide mlijeko ne razumijem ovaj dio s pudingom hitn
molim vas odgovor hitno! skuham puding ili ???