Pečeni paprikaš
Paprikaš, brzo, fino i lagano za ove vrućine
Sastojci
- 1kg paprika
- 4-5 paradajza
- 1 g luka
- sol
Priprema
Sve sastojke izrezati ne na male komade, jer se to sve skupi prilikom pečenja. Politi masnoćom i peći na ne prejakoj temperaturi, jer paprike brzo gore. To pusti fini sok i bude jako fino. Prilog od mesa po želji, ja stavljam kobasice ili sir. (feta sir )
Link izvora / potpis autora: jadranka
- Vrijeme pripreme: 20 minuta
- Vaše oznake (tagovi): jednostavno / slano
- Sastojci: luk crveni / paprike / sol / ulje / rajčica








Kolač s oblatnamaSastojci
Paket gotovih oblatni
Krema od oraha
20 dkg oraha
20 dkg šećera u prahu
15 dkg...
Domaće krvaviceDakle, nabavite li sve potrebne sastojke, pokušajte sami. Ne bi trebalo biti teško....
Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom.
Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
Domaće krvaviceZa 5 kg smjese trebat će vam:
2-3 svinjske glave
1 kg svinjskih pluća
1 kg svinjskih jezika
1/2 kg...
BajaderaSastojci za bajaderu:
800 g šećera
1/2 litre vode
250 g maslaca
300 g oraha
300 g mljevenih...
IšleriZa tijesto
15 dkg kristal šećera
15 dkg oraha (lješnjaka ili badema)
30 dkg maslaca...
Orah kockeZa biskvit
25 dkg mljevenih oraha
4 jaja
20 dkg šećera u prahu
15 dkg maslaca
4 dkg bra...
Francuska salataNaravno, i u ostalim prilikama s ovom francuskom salatom ćete salatom pokupiti pohvale svih...
LondonericeZa londonerice će vam trebati...
Sastojci za tijesto
3 žutanjka
30 dkg brašna
18 dkg...
Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...
Danas sam jela samo to, fino mi ispalo, i zasitno je i zdravo, tako da toplo preporučam svima bar jednom na tjedan paprikaš.